BITTER MILD bio 500 ml - Regiogan

Kód: 362
Novinka
Neohodnotené
Značka: Regiogan
€35
Skladom

Regiogan BITTER mild ponúka vysoko koncentrovaný, fermentovaný nápoj plný horčín na optimálnu podporu trávenia, chuti do jedla a ďalšie dôležité funkcie, vhodný pre celú rodinu.

Detailné informácie

Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri nákupe nad 100 €
osobný odber
Osobný odber
po telefonickom alebo e-mailovom dohovore
tovar skladom
Tovar skladom
doručujeme do 5 dní
Unikátne produkty
Unikátne produkty
vysokej kvality

Podrobný popis

  • Každodenná podpora trávenia
  • Podpora funkcie pečene
  • Podpora metabolizmu

 

Zloženie:
Fermentovaný bylinný a rastlinný extrakt (artičoky*, medvedí cesnak*, listy žihľavy*, semená brokolice*, koreň horca*, kvet sedmokrásky*, chmeľ*, kvety rumančeka*, listy púpavy*, kvet púpavy*, listy mäty piepornej*, tymian*, rebríček*, palina*), ryžový sirup*, sirup z cukrovej repy* (obsiahnuté cukry sú metabolizované mikroorganizmami počas fermentácie), fermentované časti húb a rastlín (mleté hroznové semená*, Reishi Ling Zhi*), bakteriálne kultúry (bifidobaktérie, baktérie mliečneho kvasenia), kvasinky (<0,00001%).

*z kontrolovaného ekologického pestovania.

Holisticky sa zameriavame na udržateľnosť a prirodzenosť. Preto v našich produktoch nenájdete žiadne chemické prísady, farbivá ani príchute či iné nežiaduce prísady.

 

Dávkovanie: 1 x denne 30 ml alebo 3 x denne po 10 ml čistého nápoja vypiť alebo rozriediť v primeranom množstve vody. Najlepšie užiť pred jedlom.

 

Upozornenie: Po otvorení skladujte najlepšie mimo svetla a v chladničke. Takto chutí najlepšie a zostane dlhšie stabilný. Pred otvorením fľašu mierne potraste. Vločky kvasníc na povrchu sú kvalitatívnym znakom našej prirodzenej fermentácie.

Spotrebujte do 4 týždňov.

Biele zhluky na povrchu sú súčasťou výrobku a sú teda zdravotne nezávadné.

 

Výživové hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota 28,4 kJ/6,8 kcal
Bielkoviny 0,0 g
Uhľohydráty 1,6 g
z toho cukor 0,92 g
Vláknina <0,17 g
Tuky 0,0 g
z toho nasýtené tuky 0,0 g
Soľ 0,01 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: